Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013

Aνακοίνωση για την επίθεση στον "ελεύθερο κοινωνικό χώρο Adelante"

Χθες το βραδυ αγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό έξω από τον ΕΚΧ Αdelante, χωρίς να καταφέρνουν ευτυχώς να βάλουν φωτιά στον χώρο. Η επίθεση αυτή έρχεται να συμπληρώσει την έφοδο των ΜΑΤ στην ΕΡΤ, την καταστολή των αγώνων για τη γή και την ελευθερία στις Σκουριές, τις απειλές για σπάσιμο της απεργίας των διοικητικών, τις εφόδους σε στέκια και καταλήψεις, γενικά την εμπέδωση του δόγματος νόμος και τάξη που προσπαθούν να επιβάλουν η κυβέρνηση με την τρόικα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Θέλουν να είναι βέβαιοι ότι η εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας που προωθούν θα περάσει απρόσκοπτα γι' αυτό και κάθε κοινωνική αντίσταση πρέπει να τσακιστεί. Tον ίδιο ρόλο εξυπηρετεί και το φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, το οποίο ως μακρύ του συστήματος πρωτοστατεί σε τέτοιες παρακρατικού τύπου επιθέσεις. Μοναδική απάντηση οι μαζικοί και ανυποχώρητοι αγώνες λαού και νεολαίας για την αντικαπιταλιστική ανατροπή της επίθεσης ώστε ν' ανοίξει ο δρόμος για μια κοινωνία στην βάση των αναγκών των δικών μας και όχι των μεγάλων επιχειρήσεων.

Καταδικάζουμε την επίθεση στον ΕΚΧ Αντελάντε ! Κάτω τα χέρια από τα στέκια και τις καταλήψεις !

Όλοι στην αντιφασιστική συγκέντρωση ενάντια στις επιθέσεις στους ελεύθερους κοινωνικούς χώρους, Τετάρτη στις 18.00, στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου